Támogatóink

www.pfizerah.hu

Pfizer AH

A több mint 150 évvel ezelőtt alapított amerikai Pfizer Kft. gyógyszeripari cég állatgyógyászati üzletága hazánkban és nemzetközileg is az elsők között áll. A Pfizer Állategészségügy kiemelkedő szerepet vállal a hazai kisállat praxisban a kutyák és macskák fertőző betegségei elleni védekezés megvalósításában, a külső és belső élősködők hatékony kezelésében. A cég élen jár az állatok fájdalomcsillapításának menedzselésében, készítményei lehetővé teszik a gyors fájdalomcsillapítást és az izületgyulladások hosszú távú gyógyszeres, valamint kiegészítő készítményes kezelését.

Nemrégiben a Pfizer portfolió olyan egyedülálló innovatív készítményekkel bővült, mint például a 14 napos hatékonyságot nyújtó antibiotikum injekció, amely kutyák és macskák baktériumok okozta bőrgyulladásai kezelésében jelent nagy segítséget; vagy a kutyák utazási betegsége elleni tabletta, illetve a túlsúlyos kutyák kezelésére kialakított hosszú távú testsúlykontroll program.

A cég munkatársai azon dolgoznak, hogy - együtt a magyar állatorvos kollégákkal és a kutyát, macskát és más kedvtelésből tartott állatot tartók nagy csoportjával - az ember és állatai hosszú távú egészségét szolgálják, és messzemenőkig ellássák őket az állatgyógyászati készítményekkel kapcsolatos információkkal.