Támogatóink

www.bayer.com

Bayer Hungária Kft.

Kutyáink, macskáink, görényeink - társaink és olykor leghűségesebb barátaink is egy személyben. Kedvenceink szerepe életünkben folyamatosan növekszik. Kisállataink életkora szerencsére egyre jobban kitolódik, egyenes arányban a kapott szeretettel, törődéssel és gondozással.

A szakszerű háziállattartáshoz, gondozáshoz jó termékek kellenek. A Bayer a legújabb tudományos kutatások eredményeit és a legkorszerűbb technikákat alkalmazva fejlesztette ki termékportfolióját. Külső- és belső parazita ellenes készítményei, antibiotikumai széles körben használtak, biztonságosak és Világszerte elismertek. A Bayer nemcsak kedvenceink egészségére, hanem megváltozott utazási szokásainkra, kisállataink biztonságára is odafigyel országkódos mikrochip-jével.

Bayer Védőernyő az élősködők ellen.

A kedvtelésből tartott állatok életmódja és a paraziták okozta fertőzöttség között szoros összefüggés van. A Bayer a parazitaellenes védekezési módszerek és szolgáltatások széles körét kínálja. Teljesörű védelem a társállatok élősködői ellen!

Célunk az ember-állat barátság meghosszabbítása.

Termékeinkkel a kisállatok hatékony gyógyításán felül segítünk megelőzni az állatokról emberre terjedő betegségek átvitelét és elterjedését. A korszerű és hatékony gyógyszerek gyártásán túl, a felelős állattartás jegyében fontosnak tartjuk az állattartók felvilágosítását, illetve a hatékony betegség-megelőzés lehetőségeinek ismertetését. Számos olyan, állatokon előforduló betegséget ismerünk, mely az emberek számára is veszélyes lehet (zoonózis). A zoonózisok elleni védekezést a Bayer kiemelt feladatként vállalta magára.

A felelős állattartás alapvető elemei:
- a rendszeres állatorvosi vizsgálat
- a külső és belső élősködők elleni folyamatos védekezés
- a rendszeres vakcinázás a fertőző betegségek ellen
- a kisállatok mikrochip-es egyedi megjelölése